06 29 399 343 info@issabs.com

About me

Hi! Ik ben Klarissa, gek op paarden, flamingo’s en teckels. Met mijn 3 teckels Baco, Lash & Daisy woon ik in Voorburg.

Ik deel graag mijn verhaal over mijn persoonlijke en zakelijke reis met jou!

The Change

In 2020 brak corona uit en dat hakte er in de hele wereld in. Zo ook in mijn salon waar ik vanaf 2001 met veel plezier klanten blij maakte met mooie nagels en wimpers. Lockdown na lockdown bleef er weinig meer over van mijn klantenbestand en werd het tijd voor verandering.

Van 2001 tot en met 2015 heb ik naast het werk in mijn salon altijd parttime gewerkt als receptioniste, administratief medewerker, customer care specialist en secretaresse.

Met die werkervaring wilde ik mijn online business als Virtual Assistant opzetten! In 2021 gestart met de opleiding VA bij Schoevers en geslaagd met een 8 en een 8,5!

En zo is ISSA Business Support ontstaan……

Mijn missie

Mijn missie als Virtual Assistant is om jouw business naar een higher-level te brengen. Daar help ik jou graag bij.

Jij hebt dan meer focus, tijd en energie over om te doen waar jij gelukkig van wordt!

My story

 

Van mijn ouders heb ik samen met mijn zusje een goede opvoeding en een fijne jeugd gehad. Ieder jaar naar de Tilburgse kermis en de Efteling aangezien mijn ouders uit Tilburg komen. Als gezin zijn wij vaak naar Centerparcs geweest en de andere vakanties waren naar Ibiza, Frankrijk en Canada. Met de ouders van mijn vader gingen wij vaak naar Oostenrijk en haalde wij om 5 uur in de ochtend heel veel lemper (Indonesische rijstrolletjes met kip) bij tante Christien om vervolgens onze reis voort te zetten naar Oostenrijk.

Ik heb dus Indische roots waar ik trots op ben en fijne herinneringen bij opa & oma. De lange tafel in dat kleine woonkamertje, met alle ooms en tantes, neven en nichten en met de geuren van het heerlijke Indische eten. Dat ik voor mijn bedrijfsnaam ISSA Business Support heb gekozen, is omdat mijn Indische opa mij altijd Issa noemde.

Vanaf de middelbare school tot aan 2020 was het niet altijd even leuk en zat vol met uitdagingen.

Hierdoor werd ik ontzettend onzeker en had veel blokkades die ik heb doorbroken.

Dit maakt mij sterk als persoon en als ondernemer!

My journey

Dat uit mijn comfortzone komen is wel een dingetje en zeker op zakelijk gebied. Online zichtbaarheid bijvoorbeeld, selfies maken en dat dan posten. Doodeng!

Hier heb ik voor mezelf gekozen en ben aan de slag gegaan met een geweldige business coach. Door haar heb ik geleerd de blokkades te doorbreken en juist wel meer online zichtbaar te zijn.

Ik voel mij steeds meer comfortabel in mijn zakelijke reis en geniet er ook onwijs van en laat dat nou net de bedoeling zijn!

Something funny

Mijn liefde voor flamingo’s is ontstaan tijdens mijn reis naar Aruba. Wat een prachtige dieren zijn dit. Uren heb ik bij ze gezeten, prachtige foto’s gemaakt en kon ze bijna aanraken.

“De flamingo lijkt teer en fragiel, maar hij overleefd goed in zelfs de moeilijkste omstandigheden. De flamingo is gevoelig, intuïtief, beschermend, levendig, voorzichtig, in balans, denkt en is anders. En herkenbaar aan zijn voortdurende grappige gesnater”

Fun facts

🦩Ik hou van koken met name de Indische & Mexicaanse keuken. Koken geeft rust in de chaos van mijn koppie. Wat ik daarnaast super leuk vind is, dat als ik iets heb gegeten op 1 van mijn reizen om dat dan thuis ook te gaan maken. Just as a memory

🦩Ik hou ontzettend van reizen en ben inmiddels naar vele (verre) landen geweest zoals; Mexico (Puerto Vallarta & Cancun), Mallorca, Ibiza, Spanje, Turkije, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Canada, Amerika (Miami & Key West), Cuba, Jamaica, Curaçao en Aruba.

Er staat nog zooooo veel op mijn lijstje waar ik absoluut nog heen ga!

🦩Mijn liefde voor flamingo’s.

🦩En natuurlijk mijn liefde voor teckels! Wat een karakter hebben deze hondjes; eigenwijs en met veel humor. Het begon met een ruwharige teckel met de naam Dude en nu heb ik Baco, Lash & Daisy.

🦩I love to decorate! Ieder seizoen verander ik van decoratie in huis. In de lente met paas dingetjes en bloesems, de zomer ook de bloesems en met slippers en schelpen, de herfst overal gedroogde kastanjes, eikels, bladeren en dennenappels en in de winter ligt er in alle vensterbanken en waar je ook maar kan bedenken poedersneeuw met dennenboompjes, kerstballen etc. Ik help graag ondernemers met welkomstpakketjes en cadeautjes klaar te maken en denk graag met je mee!

🦩Ik ben erg geordend, maak overal lijstjes van en heb 100.000 schriftjes.

🦩Ik hou van rode Chileense Cabernet Sauvignon en op warme dagen rosé of een goeie Sangria (die ik zelf maak).

🦩 In mijn vrije tijd rommel ik graag in huis met muziek aan en daarna heerlijk Netflixen.

🦩Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en wil mij gaan verdiepen om Technisch VA te worden en de Spaanse taal te leren.

And who are you?

Nu je een beetje mijn verhaal weet, ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar jou.

 Tell me your story……

 Waar krijg jij energie van?

Wil jij je meer focus en tijd voor je business?

Wil jij meer vrije tijd in je privé leven?

 Wil jij dat je administratie uit handen wordt genomen?

Wil jij dat je klanten correct te woord worden gestaan?

Wil jij dat je social media wordt bijgehouden?

 Dan is het tijd voor wat flamingo feathers & sparkle…..

 Ik help jou graag!

 Neem contact met mij op en dan kijken wij naar een passende oplossing, zodat jij meer focus, tijd en rust hebt.

Stuur mij een mail voor een vrijblijvende kennismaking naar info@issabs.com